♥ Jom Follow ♥

Thursday, 17 November 2011

Weight Management

Bismillah.

Thanks for visiting us!! Dah sampai di sini, dah tentu anda sedang mencari jalan untuk menurunkan berat badan. 


Disclaimer to avoid confusion:
*Consumers who use Herbalife Formula 1 twice per day as part of a healthy lifestyle can generally expect to lose around 0.5 to 1 pound per week. Participants in a 12-week, single-blind, study used Formula 1 twice per day (once as a meal and once as a snack) with a reduced calorie diet and a goal of 30 minutes of exercise per day. Participants followed either a high protein diet or a standard protein diet. Participants in both groups lost about 8.5 pounds. 
*Product result is not typical. Individual result may vary.
*All statements in this blog have not been evaluated by the Food and Drug Administration. 
*This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. 

TURUNKAN KILO, TINGKATKAN TENAGA

Wooowww!!

Turunkan berat KG anda tahun ini juga, supaya anda boleh merasa sihat dan menakjubkan dari dalam, dan kelihatan cantik dari luar! Kami akan bantu anda untuk sampai ke situ InsyaAllah, dengan program penurunan berat badan kami yang terbukti berkesan lebih 35 tahun. Herbalife product, dirumuskan khas untuk anda mencapai tubuh badan yang langsing dan kurus, serta kehidupan yang cergas dan bertenaga.

Di mana pun berat anda hari ini, kami ada pelan pemakanan yang khas untuk bantu anda mencapai berat idaman anda InsyaAllah. Program kami adalah easy-to-follow program dan boleh disesuaikan dengan gaya hidup anda.




BERKESAN KE?

Haa. Ini sebahagian je. Nak jadi part of the story? :D

Testimoni Diri Sendiri 

Tengok peha dan pipi.. Tu yang paling ketara. Dulu 75kg lepas sebulan amalkan nutrisi Herbalife, berat turun 6kg. Sekarang masih mengamalkan Herbalife untuk sampai ke target berat ideal.

Kawan-kawan. Daripada Turun 6KG kepada 60KG.



























ATIKAH TURUN 23KG!!





KONSEP NUTRISI SELULAR

Setiap makanan yang anda makan, akan disampaikan ke setiap sel dalam badan. Dan makanan yang dense dengan nutrient seperti yang ada dalam program kita, menyebabkan setiap sel dalam badan anda mendapat nutrisi seimbang!! 





HEALTHY CELL, HEALTHY BODY, WEIGHT LOSS.

Disclaimer to avoid confusion:
*Consumers who use Herbalife Formula 1 twice per day as part of a healthy lifestyle can generally expect to lose around 0.5 to 1 pound per week. Participants in a 12-week, single-blind, study used Formula 1 twice per day (once as a meal and once as a snack) with a reduced calorie diet and a goal of 30 minutes of exercise per day. Participants followed either a high protein diet or a standard protein diet. Participants in both groups lost about 8.5 pounds. 
*Product result is not typical. Individual result may vary.
*All statements in this blog have not been evaluated by the Food and Drug Administration. 
*This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. 

Ready to lose some weight? 
Berapa yang anda perlu turunkan?
Hubungi kami, dan kami akan bantu anda melalui program kami.


atau hubungi terus 0169280555




PAKEJ HARGA?

Untuk info tentang pakej harga, sila emelkan pertanyaan anda sarahhanim@gmail.com atau whatsapp terus ke 016 9280 555.

InsyaAllah kami akan dapatkan pakej program turun berat badan yang sesuai dengan budget anda.

Program bermula pada harga RM149.


BAGAIMANA HENDAK MULA?

KLIK SINI untuk mula

Hubungi kami 016 9280 555

Sama ada anda sudah bersedia atau belum untuk mengikuti program kami,anda boleh berjumpa dengan kami terlebih dahulu untuk mendapat khidmat berikut tanpa bayaran:

- Analisa berat badan kg, air dalam badan, lemak dan lemak dalaman anda hari ini. 

- Dapatkan nombor yang sepatutnya anda capai untuk mendapat badan sihat.  
(Eg, Anda perlu turun berat badan sebanyak 5kg, dan turunkan lemak sebanyak 10%)
- Dapatkan PELAN PEMAKANAN PERCUMA, untuk anda pelajari pemakanan harian anda untuk turun berat badan.
- Dapatkan sampling produk. 


KLIK SINI untuk mula

No comments:

Post a Comment