♥ Jom Follow ♥

Sunday, 25 December 2011

Dunia Herbalife: Success Training Seminar (STS)

.: Assalamualaikum :.

weehhee.... hari ni Gadis berada di Pullman, Putrajaya... untuk makluman tuan-tuan dan puan-puan serta adik manissss sekelian, STS adalah latihan khas buat semua wellness coach Herbalife... Yang mana yang kurang jelas tentang Herbalife, atau berminat nak tau lebih lanjut pasal Herbalife atau nak tambah pendapatan dengan Herbalife, digalakkan 1000% untuk join training ni...

 Pak Agung: Special Guest from Indonesia
Herbalife is all about Nutrition

Dalam pada masa kitorang bertraining tadi, sempat gak mata Gadis merewang tengok mamat-mamat hensem dalam Herbalife.. Orang Herbalife memang hensem dan cantekk oke! haha.. tapi nak cakap satu kegemparan.. haha...GEMPAR oke! haha

takdela..tadi ada la sorang mamat ni.. anak mata Gadis sangat suka tengok muka beliau.. sebab beliau hensem..haha... takdela.. asalnye Gadis terserempak dengan beliau kat tepi tangga.. Pastu tengok macam kenal.. oh..muka beliau seperti Abangcik Gadis tapi versi kurus.. haha... Abangcik saye hensem oke! tengok la adik dia pun lawa... auwwww... 

Jejaka yang di belakang itu abangcik Gadis oke!
Gambar di atas ni sebenarnya tak la serupa dengan mamat hensem tadi oke.. mamat tadi tu macam abgcik masa zaman sekolah..haha.. oke...Gadis terkejut lagi satu sebab beliau merupakan orang yg sama dari satu blog ni.. blog yang dah menginspirasikan Gadis untuk terus succeed in Herbalife.. beliaulah yang digelar incek Joe Grim Jow. Makanya... Gadis termalu kejap.. HAHAHAHA... memain je ye incek... sekian...

No comments:

Post a Comment