♥ Jom Follow ♥

Wednesday, 28 December 2011

End Year Fiesta 2011

.: Assalamualaikum :.

Weeheeeeeee!!! Seronotnyeeee bila dengar ada perkataan FIESTA disitu.. haha.. oke.. terserlah kepoya-poyaanku..hewhew... ehem... End Year Fiesta ni merupakan Team Activity. So tahun ni merupakan yang pertama kali buat team kami.. Aku sangat rasa bertuah sebab dapat jadi part of Action Team.. yahuuuuu!!!!!

So bila kata F.I.E.S.T.A automatik kita kata acara MAKAN-MAKAN.. ye.. Jadi selaku ahli Action Team, Hanim bertugas sebagai AJK Makanan. Maka pencarian kami dah bermula.. Abang-abang dan kakak-kakak caterer boleh la menghantar quotation anda.. hehe

Apapun, End Year Fiesta ni seharusnya menjadi antara kenangan yang bertitle MOST MEMORABLE sebab pada masa inilah kita akan set goal untuk tahun 2012. dan pada End Year Fiesta 2012 nanti, kita beramai-ramai akan bukak balik dan baca goal kita tu untuk check sama ada dah tercapai atau tak.. Memandangkan ini yang pertama kali buat team kami, maka takdelah aktiviti membaca goal tahun lepas. Hehe...

Semestinya semua berdebar-debar nak tunggu event ni.. Jadi dimaklumkan, event ni khusus buat Senior Consultant ke atas sahaja.. Mana-mana yang belum qualify, jangan bimbang. Anda masih boleh join tapi kenalah cukupkan volume point sebelum Sabtu ni... hehe

I am looking forward to meet everybody during the event. Buat ahli-ahli sekalian, sila datang oke!! Pendaftaran dibuka sehingga esok malam. Sila mendaftar dengan upline masing-masing. Oh.. diingatkan sekali lagi.. Terbuka kepada team Amalina Peter yang dah qualify Senior Consultant saje oke...

Jumpa lagi!!


No comments:

Post a Comment