♥ Jom Follow ♥

Thursday, 19 January 2012

Full House Restaurant vs Full House Korean Drama?

.: Assalamualaikum :.

Alhamdulillah... Lepas seminggu demam, akhirnya aku dah recover sepenuhnya.. sepanjang seminggu tu jugaklah Hanim tak dapat nak enjoy minum shake.. sob..sob.. TT_TT Tapi ku gagahkan diri jugak.. Tapi yang ngengadanya, sepanjang demam tu, habis segala jenis makanan aku bantai makan. MUAHAHAHA.. hilang dietku...

Antara tempat yang menjadi mangsa keadaan ialah restoran Full House, Wangsa Walk. Sebabkan Wangsa Walk sangat dekat dengan rumah, dan restoran ni betul-betul dekat dengan tempat parking kete, maka tahniahlah diucapkan.

Kalau anda biasa ke sini tapi tak jumpa restoran ni, anda boleh parking menuju ke TGV punya area. Full House berada di sekitar tu je..
 berangin wooo..tapi ini bukan di Korea oke...

 Konsep Full House ni memang ala-ala Garden gtu.. tapi mercu tanda utamanya ialah sebijik kereta yang diletakkan sebagai hiasan.. Mana-mana Full House pun korang akan jumpa kete ni.
tengok no plate dia..

 Dah masuk, mesti first skali tengok menu la kan.. erm..takde pape yang beza sangat.. Cuma menunya more to seafood. 
Pendek kata, aku tak bape tertarik la. haha..tapi yang bawah ni, memang aku tergoda!!!


 Takat tergoda je la..tak beli pun..haha..



At last, aku dengan sistah ku mengoder menu yang sama.. Chicken Grilled...sebab tu je nampak sedap dan berbaloi.
dah penat dah masa ni..haha






 cara dia hidang memang memang santek!
 yang terakhir ialah Air teh herba yang aku tak hengat nama dia..haha.. tapi yang pasti, teh ni tak bergula... bagus untuk detoxin.. Tapi of course lah Tea Mix Herbalife lagi sedap kan...

So, demikianlah cara-cara berkesan untuk merosakkan perut anda.. (-.-)"


6 comments:

  1. pernah masuk gak, tapi xbawak plak tea mix tu
    haha

    ReplyDelete
  2. muahaha...pasni sila masuk bersama tea mix tu..confirm jaoh lagi sedap dari tea dorang..hahaha

    ReplyDelete
  3. whoaaahhh!! wangsa walk dash ada full houseeee! t belanje aminah!!!! diorang kata mahal dan sedap.. hehe

    ReplyDelete
  4. petai: mahal dan biasa je... xde spesel sangat pun.. tenshi no cafe lagi sedap...

    ReplyDelete
  5. petai: haah. tenshi no cafe lagi okey kot. full house cam mahal nak mam. padehal tempat len pon ade lagi sedap+murah. datang situ tebeliak mato jek.

    ReplyDelete
  6. kat kuching gak.. skali jer pergi.. nanti nak pergi lagi.. mmg cantek tempat dia kan... rasa mcm dalam korea pulak hehehe

    ReplyDelete