♥ Jom Follow ♥

Tuesday, 2 September 2014

PENGUMUMUMAN! Giveaway: Happy 6th Year Anniversary; Thank You YOBO!

Bismillahirrahmanirrahim..


Alhamdulillah... rasa syukur yang amat sebab GA Hanim yang pertama ni mendapat sokongan daripada rakan bloggers. Bagaimanapun, terdapat sedikit perubahan pada hadiah GA ini kerana saya telah membuat salah terhadap kalian yang mengjoin GA ini. Sepatutnya pemenang diumum semalam – 1 September 2014. Dek kerana kekangan masa, hari ni baru berkesempatan untuk mengumumkan pemenang. Bila saya buat salah, saya akan rasa tak tenang sebab saya rasa saya dah mengabaikan effort rakan-rakan yang join GA ni. Oleh itu, setiap yang join GA ini akan terima voucher Burger King tanpa mengikut random.org (sepatutnya 10 pemenang je).

Anyway, sebelum Hanim umumkan pemenang, jom review tulisan mereka ini (^_^) :















Boleh diconcludekan bahawa kebanyakan komen kata:-

1.       Warna background ni too colourful
2.       Letak shoutbox
3.       Padam verification kat komen <– aku tak perasan pun benda ni ada.. haha

Terima kasih yang amat! Maka, seperti yang dijanjikan, setiap peserta akan menerima voucher Burger King bernilai RM12.00++ dan pemenangnya adalah:

1 Botol Slimist Spray bernilai RM90.00 x 1 Pemenang (Backlink paling ramai)

Shawl (ekslusif jahitan Hanim) x 2 Pemenang



Blog Review x 2 Pemenang




Iklan Percuma selama 7 Hari x 3 Pemenang



Yang telah join tapi tak de dalam list ni, jangan risau, anda pun akan terima voucher tu.. semua pemenang dicabut mengikut urutan oleh random.org kecuali pemenang hadiah paling mahal (sebab bawa backlink paling ramai)..

Terima kasih sekali lagi.. dan nantikan hadiah sampai depan pintu rumah masing-masing ye.

p.s: mohon semua peserta reply emel dengan segera..  (^^,)