♥ Jom Follow ♥

Sunday, 4 October 2015

#KAPK32015 Jamuan Makan Malam @ Grand Dinner

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum w.b.t

Banyak gila Hanim tertinggal nak hapdet.. Sibuk yang teramat disertai dengan line internet yang slow..sobsob..

Sedar tak sedar dah hari ke-49 kami di sini.. Tinggal 4 hari je lagi.. Rasa macam sekejap sangat-sangat.. Macam baru semalam kami jumpa.. isy.. tamo sedih-sedih.. esok baru kite nangis-nangis k..

Apa yang nak kena ada untuk dinner ni sebenarnya?

Perkara paling wajib, no 1;

Pastikan dewan berserta PA System sudah dibook untuk hari yang berkenaan. Lepas tu, book meja, tangga, aksesori, dan sebagainya.. Dan semua tu kena book awal-awal.. takut pihak penyedia bizi pada hari berkenaan.. simple tak? Haa.. buat dulu, baru tahu simple ke tak.. hehe..


Perkara wajib no 2;

Makanan mesti baanyak dan sedap.. hahahahaa

Bertemakan Pearl & Diamond night, kami semua bersetuju agar dress code pada malam itu ialah pink.. Maka, bak kata Tuan Amad, 300 makhluk pink menyerbu Melaka dengan macam-macam gaya..

So inilah sedikit sebanyak gambar dinner.. Mostly memang dengan budak2 group aku jela.. I setia dengan group I.. hihihi... Mungkin tak segah dinner lain.. tapi Hanim syukur dan bangga sebab majlis berjalan lancar tanpa sebarang gangguan dan kecacatan..

p.s: Hanim win Queen of the night.. tak sia-sia sewa baju pengantin hokeeee.. (tangan di bahu, mata ke atas)

awekssss..

weheeee... I am the Queen!

Gigih beratur tunggu turn bergambo tau!

ajet2 je semua ni.. dunia je nii...

King n Queen of the night..

Men of the night..hihi

Boboy tanjat tibe2 menang cabutan bertuah.. hokeii.

Group 8 ~ my most loveliestttt Eagles.

Aweks pinkieee..

Sorang tu masih bujang.. cuba teka.. hihi

wefie sajooo...

Inilah Tuan Amad kami!!

My kekasih terbaik dari ladang.. single lagik niii..

another kekasih..hihi

Trio.. aku sayang korang banyak2..

Nampak tak.. asal kitorang duduk bertiga, mesti ada keempat, kelima dan seterusnya.

K... fine.. aku takde.. takpe..takpe..

Speckie paling win..hehe

Pix ni je yang semua dalam group ada.. lengkap...

Bestie kena duduk sekalikk.. nanad sila jeles..

adiah..adiah..ini wajib kutip..

my kesayangan...

Winner never lose, loser never wins, right?

my chanteks.. yg depan tu je k..


Dear my strong Eagles,
For all those time we spent together,
for all those tears we shed,
for all the joy we had in our days,
for the love i had in all of you,
Thank You Very Much!
I wont forget the kindness, the care and LOVE.
Till we meet again..