♥ Jom Follow ♥

Monday, 24 February 2014

We Are Married!

Bismillahirahmanirrahim..

  Yeay! Dah Kahwin!

Kami comot!
 
Anak bujang umi dah berpunya! =’)

Di sebalik kek yang super sedap ni, kelihatan abah dan umi sedang buat tak port… (-.-“)

Tadaaaaa…. ! (^_^)

Sepintas lalu majlis kahwin Seth Iskandar & Siti Nurul’ain pada 16 Ogos 2013. Cliché sangat topic kite kan.. haha.. tapi Hanim pun dah kawin oke.. Gambar kat atas ni just nak gitau yang seminggu sebelum our big day, we celebrated my brother’s big day.. Al maklumlah.. majlis side kami dibuat untuk 2 pasangan, Hanim dan abangde ku.. haha…

 
Tetiba gugup depan kamera macam tak pernah bergambar kan.. (=.=)

Dari Batu Pahat, kini ke Gombak. Alhamdulillah, majlis nikah Sarah Hanim & Al-Fitri Mohamad selamat berlangsung pada 24 Ogos 2013. Sedih tak dapat tarikh birthday 22 Ogos (T.T). Sekali lafaz je kami pun sah sebagai suami isteri.

Masa yang sangat-sangat ditunggu oleh dua-dua pihak. Abah, menunggu masa nak menikahkan anak gadisnya. Abang, menunggu masa nak lafaz akad.. dupp..dapp..dupp..dapp..

That moment, Hanim pernah terasa macam “masa nikah nanti taknak nangis oke.. hancur mekap nanti”. But masa lafaz tu disahkan la paling sedih. It’s a moment of departure and arrival at the same time. Terasa macam masa berhenti kejap. Masa tu tetiba rasa macam ada garisan antara Hanim and Umi Abah. Sebab berban  tu dah bertukar bahu. Hanim bukan lagi bawah tanggungan Umi Abah.. Sedih siottt.. Tapi pada masa yang sama, it’s the best moment of arrival bila tetiba sedar yang Umi Abah baru je dapat anak lelaki & anak perempuan express. So untuk Abang & Kak Ain, welcome to our big family. >8)

7 balas 9... 

Cukup takat ni je perkongsian untuk akad nikah.. enjoy the pictures.. \(^_^)/





p.s: Thank you abang for choosing me (^_^)

No comments:

Post a Comment