♥ Jom Follow ♥

Sunday, 30 October 2011

Pasha n Adel - Penghujung Cinta

Oke...Lagu ni oke..lagu ni... BESTTTT... Aku bagi 10 star...

tengok lirik dia-

berakhir sudah pencarian cintaku
jiwa ini tak lagi sepi, hati ini tlah ada yang miliki
tiba diriku di penghujung mencari cinta
diri ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri

aku akan menikahimu, aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

tiba diriku di penghujung mencari cinta
hati ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri

aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu (kepadamu)
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
wooo aku akan menikahimu, oh aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

nananana nananana nananana nananana
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
seumur hidupmu [4x]


Lagu ni nampak macam innocent kn? Kalaula dapat carik kekasih hati..perghhh...

Kalau yg tak pernah dengar lagu ni, boleh klik link MP3 Pasha Adel..

nak download terus pun buleh..

LAYANNNNN!!


No comments:

Post a Comment