♥ Jom Follow ♥

Wednesday, 4 January 2012

Sisters Day Out!


.: Assalamualaikum :.

WaaaaaaaaaaaaaHhhhhhhhhhhhh!!! Alhamdulillah...

Al-kesahhhhhh... Malam 31 Disember 2011 tu aku terlupa orang nak sambut New Year.. Punyalah kami ni bijaksana bawak Paklong n the Gang gi tengok I-City Shah Alam . Sudahnya, dek terlalu ramai manusia, kami pun pulang la dengan hanya melihat I-City dari tepi highway je.. huk3...

oke..topik kite bukan pasal New Year... aku tengah dok belek-belek gambar dalam external.. tiba-tiba rindu kat adik-adik..huhu...macam la selama ni duduk jauh kan..haha... Tapi apa pun, motif kitorang hanya untuk meluangkan masa bersama-sama gadis-gadis di rumah kami.. MIAHAHAHA... Lokasi kami ialah di Kenny Rogers Setapak....

fight between sisters 
playing games 'Who stole the cookie in the cookie jar'! ops..that's muffin laaaa...

nice pose from our beloved Bonda! 

NO ENTRY! Chicken in bathtub...
Spot the different..haha 
The most famous pose: Mulut itik! 
okai...don't play with your food!

p.s: Tiba-tiba aku nak rindu zaman family berkumpul kat rumah.. boleh tak?

No comments:

Post a Comment