♥ Jom Follow ♥

Friday, 6 April 2012

Training @Langkawi

Bismillah...
Assalamualaikum..

Heuheu.. Macam magic je.. Masa aku kecik dulu, nak ke langkawi kena drive dr KL ke Kuala perlis (sebab sedara kt sini.. So naik jeti kat Perlis).. Driving saje dh dekat 8 jam. Pastu naik bot pulak.. Dekat 2 jam lagi.. So perjalanan e dah dekat 10jam.. Belum kira nak check in chalet lagi..

Tapi Alhamdulillah Malaysia antara negara yang terlibat dengan gelombang globalization, maka otometik rakyat pun rasa kemewahan tu.. Pukul 11 pagi semalam aku masih di KLIA tapi pukul 12 dah dekat airport Langkawi.. Magic kan?

Pukul 8 pagi semalam aku tengah gado n memain dengan ciksu and umi.. Tibe2 6.30 petang semalam dorang eksyen dengan aku sebab dapat g pasa malam *huuuu. Nak ayam goreng uncle bob!*

Cepatnye masa berjalan.. Tu baru langkawi.. Belum lagi yang kat oversea.. *aku oversea gak pe.. Sini ada pulau.. Yehuuu*

Dalam pada masa tu, sempat pulak kitorang berfoya-foya bergambar kan.. So untuk mereka yang rasa jeles, sila beli tiket flight dan terbang dengan segera *now everyone can fly* hooray!!

Langkawi from above

Laut pun ada banyak warna.. Inikan pula hati manusia.. ;p
orang sebelah yang sedang jetlag...muahahaha

 Fly Emirates..FLY!Singgah Nusantara beli minyak gamat
Katanya ini ibu gamat... yang keringla tapinya.. canela rupa anak gamat...
  
Tongkat Ali pun ada... Kita minum dulu!!
Tea Time - Laksa Utara oke! mantopppp!!

It's been awhile since my last visit to Langkawi. Disebabkan Langkawi ni dah macam part of destination ulang alikku, makanya sudah tidak heran lagik dengan barang-barang kat sana. teringat masa mula-mula dulu, beli ckelat je sampai beratus-ratus. kali ni beli cokelat tak sampai RM50 pun. itupun sebab orang order... haha... bye!







No comments:

Post a Comment