♥ Jom Follow ♥

Sunday, 31 August 2014

Giveaway: Happy 6th Year Anniversary; Thank You YOBO!

-INI ADALAH STICKY POST-

Bismillahirrahmanirrahim..

Diam tak diam, dah 6 tahun rupanya… dalam 6 tahun ni boleh kata banyak benda jadi… 20 Ogos 2008 tarikh kami berkenalan.. Memandang kan Hanim ni penghidap STM, maka data sebenar kejadian hari perkenalan tu gagal diingati..hihi…Dalam tempoh 6 tahun ni, banyak memori wujud lepas kahwin.. Yang sebelum kahwin tu semua tersimpan dalam kepala je.

Saje ngengada nak go through perjalanan kami…hihi

Gambar masa lapor diri UKM (Yobo 2007, aku 2006) 

 Gambar 1st kami..ouwwww....


Carl's Jr - Newlywed

 All in black.. Jom masuk ofis!

15 Feb 2014 - Cameron Highland

1 Mac 2014 - First Galleria Taiping

12 April 2014 - USS, Singapore

Pintu masuk Bukit Merah Laketown Resort


Our Twin - Ryan and Anis

Our screen saver.. hihi

Selama 5 tahun + 1 tahun married, hanya 4 bulan masa untuk kami betul-betul tinggal dalam 1 rumah dan kenal side yang kami tak dapat tengok masa zaman bercinta.. Terkadang ada rasa rugi sebab berjauhan dengan Yobo. Tapi ada juga rasa happy sebab setiap kali jumpa, mesti excited as both of us jadi lebih appreciate masing-masing. 

Dalam bulan Ogos, ada 3 hari wajib sambut untuk aku:
20 Ogos - date we first met
22 Ogos - Birthday aku
24 Ogos - Hari Ijabkabul.

dan... jengjeng... Surprise!

Selamat datang ke Giveaway Hanim!hihi

Sempena hari perkenalan kami, Hanim rasa agak murah hati nak bagi barang-barang free ni. Sebelum ni Hanim tak letak column "Follow" dekat sidebar Hanim. Sekarang baru terasa nak tambah follower.. Jemput ramai-ramai ye..

Syarat-syarat:

1. Follow blog Sarah Hanim D'Belog

2. LIKE Page FB & Follow twitter Sarah Hanim. (dekat sidebar)

3. Tekan semua iklan yang ada dekat sidebar blog ni.

4. Klik 3 butang kat bawah entry ni (macam gambar)


Cara Mudah:

1. Wajib buat semua syarat-syarat

2. Buat entry bertajuk:  "Giveaway: Happy 6th year Anniversary; Thank You YOBO!" . 

3. Copy banner dibawah ni dan paste ke entry korang.  

4. Backlinkkan ke sini.

5. Buat sedikit komen buruk mengenai blog Sarah Hanim D'Belog.
Maksudnya, apa yang buruk dan boleh diberi tambah baik untuk blog Hanim.
e.g: kaler blog ni buruk, kalau letak warna cerah lagi cantik kot.

6. PUBLISH!

7. Tinggalkan e-mel dan URL entri anda (link entri giveaway ye)
di ruangan komen entri ini sahaja.

8. Pemenang akan dicabut melalui random.org

Hadiah??

1 helai shawl (ekslusif jahitan Hanim) x 2 pemenang
Blog review x 2 pemenang
Iklan PERCUMA di blog Hanim selama 7 hari x 3 Pemenang
Voucher buy 1 free 1 daripada Burger King x 10 Pemenang

Ekslusif!
1 botol Slimist Spray (bernilai RM90) bagi 1 pemenang yang membawa paling banyak backlink.

*Saya perlukan 20 penyertaan (atau lebih) Jika tiada sambutan, GA ini secara automatik akan terbatal. 

Giveaway ini akan berlangsung sehingga jam 12.00 tengah malam 31 Ogos 2014.
Pemenang akan diumumkan pada 1 September 2014.

P.s: Hanim ada banyak voucher Burger King ni. 
InsyaAllah setiap yang join ni akan terima sekecil-kecil hadiah. 
(^_^)


23 comments:

  1. sorry xdapat nak join...saya x guna facebook :(

    ReplyDelete
  2. Thanks by the way.. sy dah add awk to circle.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. nice giveaway.. jemput singgah, follow and comment blog mamamyja. www.mamamyja.com
    done follow u #89, hopefully can follow me back :)

    ReplyDelete
  4. saya dh join...

    irnanurasikin@gmail.com
    http://eirna-nurasikin.blogspot.com/2014/08/giveawayhappy-6th-year-anniversarythank.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari saya ,klik di page fb kelabbloggerbenashaari
    wahhh ada twin...bestnyaaa semoga keluarga awak di limpahi rahmat Allah selalu
    jemput singgah blog saya ye catatan sue izza

    ReplyDelete
  6. wahhh.. dpt twins sepasang ke? bestnyer :)

    ReplyDelete
  7. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    email
    borjr330@gmail.com

    ReplyDelete
  8. http://adierhero.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    adierhero1@gmail.com

    ReplyDelete
  9. join jugak:

    http://umikasum.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    email: yumida00000@gmail.com

    ReplyDelete
  10. join...
    email:ivy_ika@yahoo.com
    http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    ReplyDelete
  11. http://www.jiakreatifelt.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    najiahshaharain@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak hanim.. syaz joined !

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    ReplyDelete
  13. lupe nak letak email ..

    syazrahtarmin@gmail.com

    ReplyDelete
  14. join.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    email : sitizawiah1995@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Saya join ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Email: sally2494@gmail.com
    URL entri: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    ReplyDelete
  18. join :)

    emel: aimifiqa@yahoo.com
    link entry : http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    ReplyDelete
  19. eda join

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. LInk :http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html
    Email : aniscochomill@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. salam.. dtg join ;)

    http://flizzy86.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    ReplyDelete