♥ Jom Follow ♥

Tuesday, 22 November 2011

Best Friend Forever...

Bismillah..
Assalamualaikum..

Orang kata berkawan biar beribu, bercinta biar satu...

Since zaman matrikulasi dulu lagi aku selalu doa supaya hubungan kami berkekalan. Biarlah runtuh segala tiang, asalkan kami xberpecah.. 

kita kan manusia yang memang ada raaaaamaaaaaaiiii kawan yang selalu "hai-hai" "bye-bye" tapi kawan yang nak share story mory ni xbanyak... so boleh kata dorang nilah the group sengal untuk share topik hangat n story telling...

Ini kawan-kawan aku yang dikenali sebagai GROUP SEJATI.. kitorang mula berkawan sejak 2 Julai 2005.. Alhamdulillah, setakat ni hubungan kitorang masih baik. harapnya persahabatan kitorang kekal sampai bila-bila.. doakan kitorang ok!

 tengok tarikh oke...ni masa birthday cik Seha Sejati. Tahun 2006. comot gilak!
 Tahun 2007. Kitorang berpisah ikut Univ masing-masing. Yus Sejati di MMU, Seha Sejati di UPM, Hanim di UKM. Kami maseh tomot ye..
 Tahun 2008. Lokasi: Alamanda. Terima kaseh mak ayah Seha Sejati sebab bagi beliau bawak keta.. kalau tak, maybe kitorang sangat susah nak berdating. ;p
Masih di tahun 2008. Tengok bunga api in PICC.. Kami suda mula melawa.. MIAHAHA
 Tahun 2009 - aku konvo. Gambar ni diamik masa kitorang g jenjalan. Lokasi: alamanda je pun.. HAHA..Saya ada soalan, betul ke itu Yus Sejati...?
 Tahun 2010 - Seha dan Yus konvo.. kitorang tade gambar Yus Sejati konvo. TToTT
Tahun 2011 - Yus Nikah. Welcome ladyship Atie.. You are part of us. Gambar ni ditangkap petang tadi. Atie tengah pregnant oke.. Pix 2012 bakal diisi dengan baby baru serta suami baru... 

Sedar tak sedar, dah hampir 6 tahun kami berkawan. Sangat banyak dugaan dalam hubungan kitorang.. Alhamdulillah semuanya berjaya dilalui. Doakan yang terbaik untuk sahabat-sahabat Hanim ni ye.. Korang always the best.!

p.s: Paling suka bila anniversary Yus Sejati (2 Julai) sama dengan tarikh kitorang berkawan.. padahal dia pun tatau tarikh tu.HAHAHAHA 

No comments:

Post a Comment