♥ Jom Follow ♥

Tuesday, 22 November 2011

TRAVELOG BANDUNG – Day 3 – 30 Oktober 2010

Bismillahirahmanirrahim..

Assalamualaikum...



Ohhooiiii… sekejap nyela hai rasa dah masuk hari ketiga.. Planning asal, harini sepatutnya ke Tangkuban Parahu. Tapi sebab semalam dah settlekan semua tugasan, maka hari ni kita ke tapak terakhir iaitu Institut Teknologi Bandung dan ke tapak-tapak shopping yang lain.. Walaupun kami ke sini untuk lawatan study, tapi masih bahagia sebab dapat shopping gila babas.. Aku yang tak kaki shopping ni pun jadi sawan bila tengok barang murah-murah belaka kat situ..

Balik dari urusan di ITB, kami ke airport kerana salah sorang dari kami terpaksa meninggalkan akademi..eh? hihi..

Lepas tu apa lagi.. makan..shopping..makan shopping jela.. korang tahu tak barang kat pasar baru tu sangat-sangat murah sampaikan korang bawak baju 2-3 helai pun cukup pastu g borong banyak-banyak kat situ.. takpela.. dah lepas dah pun.. meh layan gambar.. hari ni la nk jadi camwhore lepas bizi dengan kerja rasmi 2 hari lepas.


















Sekian..



No comments:

Post a Comment