♥ Jom Follow ♥

Wednesday, 16 November 2011

Pearl & Ruby

Mereka ini ratu hati saya... Satu ketika dulu, aku ambil Ruby dan Rico sebagai anak angkat. Tapi Rico xpanjang umur...Sebulan je sempat dengan kami..
 Pearl and Ruby
Pearl pulak ratu hati Bunda aku ..Bunda sangat sayang kat Pearl sebab beliau ditemui dalam keadaan kotor serta kurus dekat pasar malam. Kedua-dua mereka diambil ketika masih kanak2 oke...
Ruby yang belakang tu..budak nakal... yang depan is the late Rico..
 poor her..alone...

After some time, sedar tak sedar budak-budak tersebut dah membesar dengan rapat dan jayanya.. Malah dah menjadi kanak-kanak yang sangat nakal..

 kena kurung dalam toilet sebab kacau Mummy bersihkan padding suggie..

Seronoknya rumah kami sebab dedua mendengar kata terutama Ruby sebab kami bela dari baby.. Pearl dah besar sikit baru kami bela.. 

Precious moment with my precious babies..

Tapi apakan daya... ajal tak panjang.. Ruby belum pun berumur 1 tahun pada saat beliau dikebumikan. Paling sadis, beliau mati betul-betul depan mata kami.. Waktu tu kitorang on d way bawak g Vet sebab perasan Ruby lembik semacam.. Rupa macam tertelan racun... 
sangat rindu baby mummy..wuuuu   

Tapi sebelum Ruby pergi, Pearl terlebih dahulu pergi meninggalkan kami.. tapi beliau lain sikit kesnye... Pearl hilang tanpa dikesan.. ofkos paling sedih ialah bunda Gadis... tiap-tiap hari mencarik budak ni.. sehingga kini, Pearl gagal ditemui. tapi kitorang harap sesangat Pearl sihat walau dimana pun beliau sekarang... huhu...
Our beloved Pearl.

It's true kami masih belum serik... After pemergian mereka, kami ambil lagi 2 anak angkat. Tapi since ini pertama kali kitorang bela kucing secara serius dan pembelaan tersebut mendapat sokongan parent, so kitorang agak terkilan tak dapat tengok waris Pearl n Ruby...

saye sangat rindu nak tidur dengan diorang!! wuuuuuu!!!

No comments:

Post a Comment