♥ Jom Follow ♥

Monday, 28 November 2011

Selamat Pagi

Hari ni Hanim buka booth Herbalife di UKM Cheras. Jemput datang beramai-ramai oke..

Untuk motivate diri kita masing-masing, jom nak share few more pictures.

Kalau sebelum ni setiap pagi aku bangun takde niat pape, sekarang dah mampu bangun dengan niat nak capai target sendiri n team. 
Dan pada malam pulak, Hanim harap dapat capai target dan tak give up kalau pencapaian tak menepati sasaran. ;p

Kita boleh dengar cakap orang, tapi not necessary semuanya kita follow.. 

Kalau nak berjaya, jangan fikir apa yang orang cakap kat kita. Kita buat je.
Bila dengar cakap orang tambah-tambah yang negatif, kita akan start down. Tapi apa yang penting sebenarnya bukan cakap orang..tapi keyakinan pada diri sendiri yang penting.

So, good luck untuk semua.. :)

No comments:

Post a Comment