♥ Jom Follow ♥

Saturday, 26 November 2011

TRAVELOG BANDUNG – Day 4 – 31 Oktober 2010 - Remember me

TRAVELOG BANDUNG – Day 4 – 30 Oktober 2010 – Remember Me

Bismillahirahmanirrahim..

Assalamualaikum...

Baca  Entri lain tentang Bandung:

Kali ni adalah  final entry tentang Bandung.

Entri 5: TRAVELOG BANDUNG – Day 4 – 31 Oktober 2010

Hari ni dah hari terakhir kami di Bandung.. Pagi-pagi lagi kami dah bertolak ke airport. Entry terakhir ni aku nak tekankan beberapa perkara kalau korang ke Bandung.

  1. Jaga dan jaga barang korang elok-elok. Sebab Bandung tersangat padat dengan pelancong dan dalam keaadaan camtu, wujud orang-orang yang tak bermoral untuk mencopet segala harta benda.
  2. RM300 dah cukup untuk aku. Tapi aku belum puas bershopping untuk family aku. So untuk korang yang nak bershopping sakan, tukar duit sebanyaknya.
  3. Kebanyakan barang di Jakarta adalah dari Bandung. Kalau korang ke Jakarta dan ada plan nak ke Bandung, jangan susah payah beli kat Jakarta.. Bandung pun hado!
  4. Bawak baju sikit je pun takpe.. nanti boleh beli kat Bandung pastu save ruang beg banyak-banyak.
  5. Jangan lupa activate kad atm dan kad kredit untuk guna di oversea. Senang je, call bank korang pastu cakap nak activate untuk ke oversea.

Dah, meh layan gambo.

goodies yang boleh dipilih.

Jom balikkkk..

Antara beg yang mengalami perkembangan..

Pak pemegang passport~


menunggu Mr Pilot..

Alhamdulillah.. Selamat Sampai.

Kain murah-murah..

Baju beli kat Factory Outlet.

Inilah rupa keychain eden ditipu..

Kipas penghalau nyamok..kekeke

Swimming suit confirm memang murah habaq hangg



Sekian..

Baca  Entri lain tentang Bandung:


No comments:

Post a Comment